Fusilli avokadopestolla, korianterilla & uppomunalla

Ihana gluteeniton pastaresepti, jossa mukana on fusillia, avokadoa, korianteria, persiljaa ja kananmunaa. Voiko maistuvan vihreämmän ruoan valmistaminen olla tämän helpompaa!

Ainekset (4 annosta)

  • 270 g (8 dl) GoGreen Gluteenitonta Luomu Fusillia
  • 
2 avokadoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 
1 ruukku korianteria
  • 
1 ruukku persiljaa
  • 
1 rkl tuoretta limen mehua
  • 1 rasia (250 g) cocktailtomaatteja
  • 
1 dl saksanpähkinöitä
  • 
4 kananmunaa
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 tl suolaa

  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistus (20 min)

1. Keitä pasta al dente pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

2. Sekoita avokado, valkosipuli, persilja, korianteri, limen mehu, oliiviöljy tasaiseksi massaksi tehosekoittimella.

3. Paahda saksanpähkinät pannulla ja lisää halkaistut cocktailtomaatit.

4. Valmista uppomunat: kiehauta 1 L vettä (hyppysellinen suolaa ja 1 rkl etikkaa vedessä). Riko kananmuna lasiin ja pudota se lasista veteen. Anna hautua matalalla lämmöllä 3-4 minuuttia. Nosta kananmuna vedestä reikäkauhalla.

5. Sekoita keittety pasta ja avokadomassa.

6. Viimeistele annokset uppomunalla, mustapippurilla ja korianterilla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?