Curryn tuoksuinen papusalaatti

Täydellinen papusalaatti intialaiseen ruokapöytään. Mausteinen ja curryn tuoksuinen resepti, jonka valmistat nopeasti. Hyvää ruokahalua!

Ainekset (4 annosta)

3 tl rypsiöljyä
3-4 chiliä (silputtuina)
1 laakerinlehti
1 sipuli (kuutioina) 
2 tl currya (tai punaista Thai-currya)
1 tl intialaista currya (esim. Curry Madrasia)
½-1 tl suolaa
1 mm pippuria
0,5 dl sitruunan mehua (puristettua)
1 rkl tomaattisosetta
1 dl chilikastiketta
2,5 dl GoGreen Valkoisia Luomupapuja (käyttövalmiit)
n. ½ dl vettä
2 valkosipulin kynttä (puristettuina)
1-2 rkl tuoretta inkivääriä (raastettuna)

Valmistus (10 min)

1. Lämmitä rypsiöljy paistinpannussa ja lisää chili ja laakerinlehti. Sekoita reilu minuutti ja lisää sipuli. Kuullota sipuli. 

2. Lisää kaikki curryt. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunan mehulla. Lisää tomaattisose, chilikastike, valkoiset pavut ja vesi. Anna hautua matalalla lämmöllä n. 5 minuuttia. Lisää valkosipulia ja inkivääriä, anna hautua vielä 5 minuuttia. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?