Curryn tuoksuinen papusalaatti

Täydellinen papusalaatti intialaiseen ruokapöytään. Mausteinen ja curryn tuoksuinen resepti, jonka valmistat nopeasti. Hyvää ruokahalua!

Ainekset (4 annosta)

  • 3 tl rypsiöljyä
  • 3-4 chiliä hienoksi leikattuina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 sipuli kuutioina
  • 2 tl currya (tai punaista Thai-currya)
  • 1 tl intialaista currya (esim. Curry Madrasia)
  • ½-1 tl suolaa
  • 1 maustemitta pippuria
  • 0,5 dl sitruunan mehua
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 dl chilikastiketta
  • 2,5 dl GoGreen Luomu Suuria Valkoisia Papuja (käyttövalmiit)
  • n. ½ dl vettä
  • 2 valkosipulin kynttä puristettuina
  • 1-2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna

Valmistus (10 min)

1. Lämmitä rypsiöljy paistinpannussa ja lisää chili ja laakerinlehti. Sekoita reilu minuutti ja lisää sipuli. Kuullota sipuli. 

2. Lisää kaikki curryt. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunan mehulla. Lisää tomaattipyree, chilikastike, valkoiset pavut ja vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja inkivääri, anna hautua vielä 5 minuuttia. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?