Burritot

Perinteisessä meksikolaisessa burritossa, tai taco de harinassa, on täytteenä vain frijoles refritos (ensin keitettyjä ja sitten paistettuja mustia- ja ruskeita papuja), espanjalaista riisiä ja lihaa. Yhdysvalloissa täytteet ovat yleensä erilaisia yhdistelmiä riisistä, mustista pavuista, tacokastikkeesta, lihasta, juustosta ja kermaviilistä.

Ainekset (4 annosta)

  • 500 g jauhelihaa
  • 1 pakkaus GoGreen Mustapapuja (käyttövalmiit)
  • 1 pakkaus GoGreen Luomumaissia (käyttövalmiit)
  • 3 dl riisiä
  • 4 isoa vehnätortillaa
  • 2 keltasipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 dl creme fraichea
  • 1 rkl chilijauhetta 
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kuminaa
  • cheddarjuustoraastetta
  • suolaa, pippuria
  • 1 annos itse tehtyä tacosalsaa (resepti löytyy sivuiltamme)

Valmistus (20 min)

1. Keitä riisi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

2. Paista jauheliha ja lisää chilijauhe, oregano, kumina, paprikajauhe, valkosipuli, suola ja pippuri.

3. Silppua sipuli.

4. Täytä vehnätortilla lihalla, riisillä, mustilla pavuilla, maissilla, tacosalsalla, sipulilla, creme fraichella ja cheddarjuustolla. Tarjoile itse tehdyllä tacosalsalla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?