Ohranjyviä, kasvisnauhoja ja paprikahummusta
Vakuuta keittotaidoillasi ja tarjoile maukas ohranjyväsalaatti kesäkurpitsa- ja raitajuuresnauhoilla - todellinen värikimara!
-
Valmistusaika40 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 2 dl GoGreen ohranjyviä
- 200 g keltaista tai vihreää kesäkurpitsaa
- 100 g raitajuureksia
- 75 g sekasalaattia tai lehtikaalia
- 100 g marinoitua paprikaa
- 1 dl GoGreen punaisia linssejä (kuivattuja)
- 1-2 punaista chiliä
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 sitruuna
- 1 ruukkupersilja
Valmistus
- Kiehauta 7 dl kevyesti suolattua vettä ja kaada ohranjyvät sekaan. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 30 minuuttia.
- Teroita tai suikaloi kesäkurpitsa ja raitajuuri. Keitä punaiset linssit pehmeiksi, noin 10 minuuttia. Jauha linssit, marinoitu paprika, chili, suola ja öljy melkein sileäksi tahnaksi tehosekoittimessa.
- Tarjoile ohranjyvät kasvisten ja paprikahummuksen kera. Purista sitruunamehu ja ripottele hienonnettua persiljaa päälle.