Nopea papuchili villiriisi- & hernesekoituksella & punajuuripikkelsillä

Lehtikaalilla ja mustapavuilla on helppo loihtia vaihtoehto lihapullille. Näissä vegepullissa on mukana myös maukasta mozzarellaa. Tarjoile GoGreenin Luomu Bulgur- & linssisekoituksella!

  • Kokkausaika
    20 minuuttia

Ainekset

Valmistus

  1. Paista lehtikaali öljyssä keskilämpötilalla.
  2. Sekoita huuhdellut mustapavut ja puolet lehtikaalista tehosekoittumessa tasaiseksi massaksi, lisää maizena, suola ja pippuri. 
  3. Paloittele mozzarella ja lisää se massaan, sekoita kunnolla ja pyöräytä massasta sopivan kokoisia kasvispullia. 
  4. Paista kasvispullat ja cocktailtomaatit öljyssä keskilämpötilalla n. 7 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja tuore basilika. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. 
  5. Keitä GoGreen Luomu Bulgur- & linssisekoitus pakkauksess aolevan ohjeen mukaan ja tarjoile paistettujen kasvispullien ja lopun lehtikaalin kera.