Mac & Cheese papusalaatilla
-
Valmistusaika40 minuuttia
-
Resepti4 henkilölle
Ainekset
- 450 g makaroneja
- 400 g Tallegio- tai Cheddarjuustoa
- 2 rkl voita
- 2 rkl vehnäjauhoa
- 5 dl maitoa
- 2 dl kasvisruokakermaa
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
- 2 dl panko- tai korppujauhoja
- 50 g parmesaania
- Kourallinen yrttejä
Papusalaatti:
- 380 g GoGreen Luomu Suuria Valkoisia Papuja*
- 100 g GoGreen Luomumaissia
- 1 punasipuli
- 2 tomaattia
- 2-3 rkl sitruunan mehua maun mukaan
- Kourallinen GoGreen Kurpitsansiemeniä
*Voit hyvin korvata vaikka GoGreenin Luomu Papumixillä,
Luomu Borlottipavuilla tai Luomu Kikherneillä
Valmistus
- Säädä uuni 200° asteeseen. Keitä makaroneja kaksi minuuttia vähemmän kuin mitä reseptissä neuvotaan. Sulata voi ja sekoita jauhot mukaan. Lisää maito ja anna turvota.
- Lisää kerma, suola, pippuri ja yritit. Sekoita joukkoon suurin osa juustosta, säästä hieman pinnalle ripoteltavaksi.
- Sekoita keitetyt makaronit juustoseokseen ja kaada sitten seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle loput juustosta, panko- tai korppujauhot sekä parmesaani. Paahda uunissa n. 20 minuuttia. Viimeistele halutessasi kourallisella tuoreita yrttejä.
- Salaatti: Silppua tomaatit ja punasipuli. Sekoita muiden papusalaattiainesten joukkoon. Tarjoile Mac & Cheese papusalaatin kera.