Vegaaninen suklaamousse avokadosta

Sileä suklaamousse on taivaallista. Tässä täysin vegaaninen resepti, jossa avokado tekee moussesta luonnollisen täyteläisen!

Ainekset (2 annosta)

  • 1 kypsä avokado
  • 1-2 dl GoGreen Mantelijuomaa
  • 1-2 rkl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia (voi vaihtaa 2-3 taateliin)
  • 2 rkl kaakaota
  • 1 maustemitta vaniljajauhetta
  • 2-3 tl GoGreen Kurpitsansiemeniä
  • 1 tl sitruunamehua
  • Koristeeksi sitruunamelissaa ja tuoreita mustikoita

Valmistus (10 minuuttia)

1. Lusikoi avokado tehosekoittimeen. Kaada mantelijuoma, hunaja (tai agavesiirappi tai taatelit), kaakao, vaniljajauhe ja sitruunamehu joukkoon.

2. Sekoita tasaiseksi mousseksi ja koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä tai pähkinärouheella. Kaada lasiin tai syvään kulhoon ja nauti heti. Moussen voi myös lusikoida annoskulhoihin ja asettaa pakastimeen hetkeksi ennen tarjoilua.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?