Kasvistortillat pavuilla, paahdetulla maissilla ja chili-lime-hummuksella
Kasvistacot käyttövalmiilla pavuilla voit valmistaa vähintään yhtä nopeasti kuin perinteiset perjantaitacosi. Paahda mielellään maissi niin saat lisämakua!
-
Valmistusaika20-30 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 2 pakkausta käyttövalmiita GoGreen Mustapapuja tai GoGreen Luomu Kidneypapuja
- 1 pakkaus GoGreen Luomumaissia
- 4 isoa tortillaa
- 200 g sekasalaattia
- n. 1 dl crème fraichea tai vastaavaa kasvisvaihtoehtoa
- Suolaa, pippuria
- Öljyä paistamiseen
Chili-limehummus
- 1 pakkaus GoGreen Luomu Suuria Valkoisia Papuja
- 1 limen mehu
- 1 rkl srirachakastiketta
- ½ tl juustokuminaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl tahinia
- Suolaa
Valmistus
Kasvistortillat
- Huuhtele pavut kylmällä vedellä.
- Lämmitä öljy paistinpannulla keskilämpötilalla. Lisää maissi ja ruskista se. Lisää pavut, anna niiden lämmetä ja mausta suolalla & pippurilla.
- Tarjoile tortillaleivissä salaatin, chilihummuksen, crème fraichen ja maissin kanssa.
Chili-limehummus
- Huuhtele pavut kylmällä vedellä.
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Mausta suolalla.