Grillattu hampurilainen Bao Bun-sämpylällä

Korealaiset Bao Bunsit ovat kuohkeita leipiä, joiden väliin sopivat täydellisesti ruotsalaisista herneistä valmistetut GoGreen Hernejauhispihvit. Tarjoile itse tehdyn BBQ-kastikkeen ja marinoidun porkkanaraasteen kera.

  • Valmistusaika
    30 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 4 GoGreen Hernejauhispihviä
  • 4 salaatinlehteä
  • 1 porkkana raastettuna
  • 1 ruokalusikallinen limemehua
  • 1 teelusikallinen hunajaa
  • 2 ruokalusikallista öljyä
  • Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
  • 8 Bao Bun-sämpylää

Sticky bbq-kastike:

  • 2 ruokalusikallinen ketsuppia
  • 1 ruokalusikallinen HP ruskeaa maustekastiketta
  • 1 ruokalusikallinen hunajaa
  • 1 ruokalusikallinen limemehua
  • 1 ruokalusikallista valkoviinietikkaa
  • 1 ruokalusikallinen vettä
  • 1 ruokaluiskallinen sweet chili-kastiketta
  • 1-2 cm inkivääripala raastettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • ½ punainen paprika
  • Suolaa ja pippuria oman maun mukaan

Valmistus

  1. Sticky BBQ-kastike: Sekoita kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua. Mausta suolalla ja pippurilla. Jatka keittämistä, kunnes kastike on sopivan paksuista. Ota kuitenkin huomioon, että kastike jähmettyy hieman jäähtyessään. 
  2. Hernejauhispihvit: Paista hernejauhispihvit öljyssä keskilämmöllä, kunnes saavutat ruskistuneen pinnan.
  3. Kirpeät porkkanat: Sekoita limemehu ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike porkkanaraasteeseen ja anna maustua vähintään 10 min.
  4. Tarjoilu: Leikkaa hernejauhispihvit kahteen osaan. Lisää leipätaskuun salaatti, pihvi, porkkanaraaste ja mausta BBQ-kastikkeella.