Grillattu hampurilainen Bao Bun-sämpylällä
Korealaiset Bao Bunsit ovat kuohkeita leipiä, joiden väliin sopivat täydellisesti ruotsalaisista herneistä valmistetut GoGreen Hernejauhispihvit. Tarjoile itse tehdyn BBQ-kastikkeen ja marinoidun porkkanaraasteen kera.
-
Valmistusaika30 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 4 GoGreen Hernejauhispihviä
- 4 salaatinlehteä
- 1 porkkana raastettuna
- 1 ruokalusikallinen limemehua
- 1 teelusikallinen hunajaa
- 2 ruokalusikallista öljyä
- Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
- 8 Bao Bun-sämpylää
Sticky bbq-kastike:
- 2 ruokalusikallinen ketsuppia
- 1 ruokalusikallinen HP ruskeaa maustekastiketta
- 1 ruokalusikallinen hunajaa
- 1 ruokalusikallinen limemehua
- 1 ruokalusikallista valkoviinietikkaa
- 1 ruokalusikallinen vettä
- 1 ruokaluiskallinen sweet chili-kastiketta
- 1-2 cm inkivääripala raastettuna
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- ½ punainen paprika
- Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
Valmistus
- Sticky BBQ-kastike: Sekoita kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua. Mausta suolalla ja pippurilla. Jatka keittämistä, kunnes kastike on sopivan paksuista. Ota kuitenkin huomioon, että kastike jähmettyy hieman jäähtyessään.
- Hernejauhispihvit: Paista hernejauhispihvit öljyssä keskilämmöllä, kunnes saavutat ruskistuneen pinnan.
- Kirpeät porkkanat: Sekoita limemehu ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike porkkanaraasteeseen ja anna maustua vähintään 10 min.
- Tarjoilu: Leikkaa hernejauhispihvit kahteen osaan. Lisää leipätaskuun salaatti, pihvi, porkkanaraaste ja mausta BBQ-kastikkeella.