Chocolate dough bean brownie
Ihanat browniet täynnä mustapapuja ja suklaata juuri sopivassa suhteessa!
-
Valmistusaika35 min + liotus yön yli
-
Resepti1 pellillinen = noin 12 palaa
Ainekset
- 3 dl GoGreen Ruotsissa viljeltyjä mustapapuja (kuivia)
- 2 kanamunaa
- ½ dl rapsiöljyä
- 100 g tummaa suklaata (70% kaakaota)
- ¾ dl kaakaota
- 1 dl maissijauhoa
- 2 hyppysellistä suolaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl raakasokeria
- 1 tl leivinjauhoa
Valmistus
- Liota pavut yön yli ja keitä ne pakkauksess aolevan ohjeen mukaan.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Sekoita pavut tasaiseksi massaksi.
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, lisää pavut ja öljy.
- Palottele suklaa.
- Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja lisää sen jälkeen kanamuna-papuseokseen.
- Laita taikina leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan.
- Paista noin 20-25 minuuttia. Browniet ovat valmiit heti aikina on "pysähtynyt" (kiinteytynyt).
- Anna jäähtyä. Jaa annospaloiksi.