Chocolate dough bean brownie

Ihanat browniet täynnä mustapapuja ja suklaata juuri sopivassa suhteessa!

  • Kokkausaika
    35 min + liotus yön yli
  • Resepti
    1 pellillinen = noin 12 palaa

Ainekset

  • 3 dl GoGreen Ruotsissa viljeltyjä mustapapuja (kuivia)
  • 2 kanamunaa
  • ½ dl rapsiöljyä
  • 100 g tummaa suklaata (70% kaakaota)
  • ¾ dl kaakaota
  • 1 dl maissijauhoa
  • 2 hyppysellistä suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl raakasokeria
  • 1 tl leivinjauhoa

Valmistus

  1. Liota pavut yön yli ja keitä ne pakkauksess aolevan ohjeen mukaan.
  2. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  3. Sekoita pavut tasaiseksi massaksi.
  4. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, lisää pavut ja öljy.
  5. Palottele suklaa.
  6. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja lisää sen jälkeen kanamuna-papuseokseen.
  7. Laita taikina leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan.
  8. Paista noin 20-25 minuuttia. Browniet ovat valmiit heti aikina on "pysähtynyt" (kiinteytynyt).
  9. Anna jäähtyä. Jaa annospaloiksi.