Amerikkalaiset mustikka-papu-pannukakut

Ihanat amerikkalaiset pannukakut, jotka sopivat vaikka viikonlopun aamiaiseen tai brunssiin. Meidän reseptissä mukana valkoisia papuja ja mantelimaitoa jotta ovat entistä maukkaammat!

  • Valmistusaika
    20 min + liotus yön yli
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 4 dl Gogreen Suuret valkoiset luomupavut
  • 2 kanamunaa
  • 1 dl mantelimaitoa
  • 1 hyppysellinen vaniljajauhoa
  • 1 tl leivinjauhoa
  • 1 tl fiberhuskia
  • 2 tl psylliumsiemeniä
  • ½ dl GoGreen Mantelijuomaa
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 2 dl pakastemustikoita sulatettuina
  • Öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. Liota pavut yön yli ja keitä ne pakkauksess aolevan ohjeen mukaan.
  2. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  3. Sekoita pavut tasaiseksi massaksi.
  4. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, lisää pavut ja öljy.
  5. Palottele suklaa.
  6. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja lisää sen jälkeen kanamuna-papuseokseen.
  7. Laita taikina leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan.
  8. Paista noin 20-25 minuuttia. Browniet ovat valmiit heti aikina on "pysähtynyt" (kiinteytynyt).
  9. Anna jäähtyä. Jaa annospaloiksi.