Punaisia linssejä ja kukkakaalia intialaisittain

Nyt voit syödä kukkakaalia vähän eri tavalla intialaisittain maustettuna. Sopii hyvin lisukkeeksi tai kasvispääruoaksi. Nami!

Ainekset (4 annosta)

Kokonainen kukkakaali
200 g GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
2 rkl oliiviöljyä
1 tl kuminan siemeniä
2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
0,5 tl kurkumaa
1 tl chilijahetta
1 tl currya
3 dl vettä

Valmistus (20 min)

1. Lämmitä öljy ja kuullota sekoittaen kuminan siemenet, inkivääri, kurkuma ja chili n. 20-30 sekunttia.
2. Leikkaa kukkakaali pienemmiksi paloiksi ja lisää mukaan. Lisää punaiset linssit ja vesi, anna poreilla n. 10 minuuttia.
3. Mausta currylla ja tarvittaessa suolalla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?