Valmistus

GoGreen Rouhitut pellavansiemenet ovat herkullisia ja terveellisiä. Niitä voi sekoittaa puuroon ja leipätaikinaan. Koska pellavansiemenillä on äärimmäisen hyvä nesteensidontakyky, tulee pellavansiemenleivistä erityisen meheviä. Jos syöt pellavansiemeniä myslissä tai jogurtissa käytä silloin kokonaisia pellavansiemeniä.

Pellavansiemenet sisältävät linamariiniksi kutsuttua ainetta (entsyymi), jonka keho saattaa pilkkoa sinihapoksi. Kuumentaessa entsyymi tuhoutuu ja sinihappoa ei muodostu.

Ainesosat

Rouhittu pellavansiemen.

Alkuperämaa: Ruotsi.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 2130 kJ/520 kcal
Rasvaa 42 g
josta tyydyttynyttä 3,7 g
Hiilihydraattia 1,6 g
josta sokereita 1,6 g
Ravintokuitua 27 g
Proteiinia 19 g
Suolaa 0,075 g
Rautaa 5,7 mg (40%*)
*% päivän saantisuosituksesta

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen