Frijoles – papudippi chilillä ja korianterilla

Klassinen eteläamerikkalainen papudippi joka sopii täydellisesti esimerkiksi grillruoan tai nachojen kanssa.

Ainekset (1 kulhollinen)

  • 285 g GoGreen Mustapapuja
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipilinkynsi
  • 1 tuore chili
  • 1 rkl öljyä
  • 1 dl vettä
  • Suolaa
  • Tuoretta korianteria

Valmistus (20 min)

1. Kuori ja silppua sipuli. Purista valkosipuli ja hienonna chili.

2. Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä muutama minuutti miedolla lämmöllä kuitenkin niin että eivät saa väriä.

3. Huuhtele pavut kunnolla, valuta vesi pois. Lisää chili, pavut ja vesi ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

4. Sekoita papukastike sauvalla. Mausta suolalla. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?