Ruisnachoja, mustapaputahnaa ja punasipuli-korianterisalaattia

Ainekset

1 pss Vaasan RuisNacho Seesami & Merisuola

0,5 dl rypsiöljyä

1 tl seesamiöljyä

2 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

2 cm pala inkivääriä hienonnettuna

½ tl chilihiutaleita tai -jauhetta

1 dl GoGreen Mustapavut

3 rkl riisiviiniä tai valkoviiniä

3 dl vahvaa kanalientä

2 rkl soijakastiketta

1 tl suolaa

1 tl ruokosokeria

Valmistus

Kuumenna öljyt ja lisää valkosipuli, inkivääri ja chili. Kuullota noin 10 sekuntia ja lisää joukkoon valutetut mustapavut. Kuullota noin 30 sekuntia ja lisää viini. Kiehauta ja anna viinin haihtua. Lisää kanaliemi ja soija. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Mausta suolalla ja sokerilla. Laita massa yleiskoneen vihannesleikkurikulhoon ja hienonna noin kolme minuuttia täydellä teholla. Tarkista maku ja laita massa pursotinpussiin.

Vinkki: Jos tahnaa jää, laita tahnaa ja viipale Taleggio-juustoatoastin täytteeksi ja paahda voileipägrillillä.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?