Punaisista linsseistä valmistettu kasvisstroganoff halloumijuustolla

Herkullinen Stroganoff, jossa liha on korvattu halloumilla ja punaisilla linsseillä. Halloumijuuston voi vaihtaa vegaaniseen juustoon tarvittaessa.

Ainekset (4 annosta)

  • 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivattuja)
  • 200 g halloumijuustoa sentin paksuisina tankoina
  • 2 porkkanaa, 3 cm pitkinä tankoina
  • 1 keltasipuli silputtuna
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 pkt GoGreen Luomu Tomaattimurskaa (300 g) 
  • kasvisliemikuutio
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 tl hunajaa
  • 2 ½ dl kaura- tai soijakermaa (tai tavallista kermaa)
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • vettä tarvittaessa

Valmistus (30 min)

  1. Ruskista juustoon pintaväri nopeasti. Aseta syrjään.
  2. Kuullota porkkanoita ja sipulia muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, murskatut tomaatit, kasvisliemi, balsamico, hunaja, kerma, timjami ja linssit. Keitä kypsäksi 15-20 min. Lisää vettä tarvittaessa.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto. Tarjoile riisiä, kvinoaa, couscousia tai bulguria lisukkeena.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?