Punaisista linsseistä valmistettu kasvisbolognese, tuoretta basilikaa

Oletko jo kokeillut kasvisbolognesea? Korvaa liha punaisilla linsseillä ja mausta italialaisittain niin saat makunystyröitä hivelevän kasvisvaihtoehdon!

Ainekset (4 annosta)

Valmistus (30 min)

  1. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää tomaattipyree ja freesaa muutama minuutti.
  2. Lisää tomaattimurska, linssit, kasvisliemikuutio, soija ja vesi. Keitä hiljalleen 20 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Keitä vettä pastaa varten. Lisää pasta veteen n. 8 minuuttia ennen kuin bolognese valmistuu.
  4. Lisää basilika bolognesekastikkeeseen juuri ennen tarjoilua, niin sen aromit korostuvat parhaiten. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?