Intialainen linssikeitto

Vartissa valmistuva maukas linssikeitto. Ihana intialainen linssikeitto, jossa mango chutneyta, garam masalaa ja inkivääriä.

Ainekset (4 annosta)

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

4 tl currya

2 rkl garam masalaa

100 g pinaatinlehtiä

3 dl GoGreen Punaiset linssit (kuivat)

1,5 litraa kasvislientä

300 g tomaattimurskaa

1 dl ruokakermaa

0,5 dl tuorepuristettua sitruunamehua

öljyä, raastettua tuoretta inkivääriä, mang chutneyta, suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus (15 min)

1. Kuori sipuli ja valkosipuli, pilko ne ja tiristä öljyssä. Lisää curry, garam masala ja pinaatti. Kypsytä minuutti.

2. Lisää linssit ja kasvisliemi. Sekoita tomaattimurska, kerma, sitruunamehu ja raastettua inkivääriä liemeen. Mausta mango chutneylla sekä tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

3. Keitä kannen alla n. 15-20 minuuttia.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?