Feta-papu-pinaattipurilainen

Vaihda tavanomainen juustopurilainen herkulliseksi kasvispurilaiseksi, joka valmistetaan pavuista, pinaatista ja fetajuustosta!

Ainekset (4 purilaista)

  • 2 pkt Luomu kidneypavut (à 285 g)
  • 2 dl sulatettua pakastepinaattia
  • ½ tl chilijauhetta
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • ½ dl maissitärkkelystä
  • 1 tl suolaa
  • 150 g fetajuustoa
  • 1 dl GoGreen Auringonkukansiemeniä
  • 1 dl silputtua korianteria
  • rypsiöljyä

 

Srirachamajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl srirachakastiketta (vahvaa chilikastiketta)

 

Lisäksi

  • Leipää, avokadoa, ituja, salaattia

Valmistus (20 min)

1. Kaada pavut lävikköön ja valuta. Purista neste pinaatista.

2. Soseuta pavut haarukalla. Lisää pinaatti, chili- ja cayennejauhe, juustokumina, maissitärkkelys ja suola.

3. Murusta fetajuusto. Lisää puolet fetajuustosta, auringonkukansiemenet ja korianteri papuseokseen. Muotoile seokseta neljä pihviä öljytyin käsin.

4. Grillaa tai paista pihvit 3-4 min molemmin puolin.

5. Sekoita srirachakastike majoneesiin.

 

Lisäksi: Paahda tai grillaa leivät. Tarjoile pihvit leipien välissä ja lisää srirachamajoneesia, avokadoa, ituja sekä loput fetajuustosta

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?