Tabbouleh - libanonilainen persiljasalaatti

Persiljasalaatti maustettu mintulla, tomaatilla ja valkosipulilla. Tabbouleh on klassinen libanonilainen meze.

Ainekset (4 annosta)

2 dl GoGreen Bulguria (keitettyä)
4 dl persiljaa
1 ruukku mintunlehtiä
2 tomaattia
2 rkl sitruunan mehua (puristettuna) 
1 valkosipulinkynsi
4 rkl oliiviöljyä
suolaa, pippuria

Valmistus (15 min)

1. Keitä bulgur pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. 
2. Leikkaa persilja ja mintunlehdet pieneksi. Kuutioi tomaatti. Sekoita mukaan bulgur.
3. Sekoita sitruunan mehu, öljy ja valkosipuli kastikkeeksi. Kaada bulgur-seoksen päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?