Lehtikaalisalaatti kidneypavuilla

Moderni salaatti aasialaisilla mausteilla! Sopii kivasti alkuruokana sekä nuudeleiden että grillatun ruoan kanssa.

Ainekset (4 annosta)

 

Kastike

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl vaaleaa soijaa
  • 2 limen mehu
  • 1 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
  • ½ punainen chili hienoksi silputtuna 
  • 2 rkl GoGreen Seesaminsiemeniä
  • 1 rkl hunajaa

Valmistus (10 min + liotus yön yli )

1. Liota pavut yön yli ja keitä ne pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

2. Poista kaalista varsi, huuhtele ja hienonna.

3. Sekoita mukaan pavut.

4. Paloittele kurkku ohueksi ja lisää.

5. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset ja sekoita mukaan salaattiin.

 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?